Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 kép

A Naruto animén alapuló Ultimate Ninja Storm 3 több, mint 80 játszható karakterrel és fejlett harcrendszerrel, valamint online lehetőségekkel próbál meg levenni minket a lábunkról, ráadásul a segítségével egy az egyben átélhetjük a manga és az anime történetének legizgalmasabb pillanatait. Belekóstolhatunk a negyedik nagy shiboi háború történéseibe, Naruto és Gyilkos Méh szökésébe, a Bijuuk összecsapásába, összemérhetjük erőnket a köd hét kardforgatójával és még Uchiha Madara is bemutatja "kis" kedvencét. Naruto új kalandját március 8-án ízlelhetjük meg, ha rendelkezünk Xbox 360-nal, vagy PlayStation 3-mal.


Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy - már biztos, hogy Switchre is jön

Hír | 2018.02.25 08:35

Hivatalosan is megerősítették, hogy Naruto a hibrid konzolon is tiszteletét teszi.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Collection - csak egy konzol nyert

Hír | 2016.01.15 12:17

A Bandai Namco úgy döntött, hogy a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 megérkezése előtt összecsomagolja az eddigi részeket.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 - megjött a PC-s változat

Hír | 2013.10.25 18:40

Nem csak az Enslaved PC-s debütálását ünnepeljük ma: a legutóbbi Naruto játék is megérkezett, méghozzá szintén bővített kiadásban.

Ezekkel játszunk márciusban

Hír | 2013.03.01 13:30

Megérkezett végre a tavasz, de amellett, hogy a szabadban rohangálunk önfeledten, játékra is kell időt szakítani.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 - Extra DLC az előrendelők számára

Hír | 2013.01.30 11:35

A hatalmas népszerűségnek örvendő Naruto sorozat megkapja következő játékadaptációját, amelyet ha előrendelünk, bónusz tartalom üti a markunkat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)