Naruto to Boruto: Shinobi Striker

Naruto to Boruto: Shinobi Striker kép

A Bandai Namco legújabb Naruto játékában négyfős csapatokként kell megküzdenünk másokkal, de a csaták mellett a rengeteg fejlődési lehetőséggel és a taktikával is foglalkozni kell, hogy kihozzuk a legjobban a ninjanégyesünkből.

Elolvasom a tesztet

Az Xbox Free Play napok most is kalandos hétvégét ígérnek ingyen játékokkal

Hír | 2021.10.08 12:38

Akár a Karib-tengerre vágysz, akár a mangák világának falvaira, most ingyen mehetsz kalandozni.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker teszt - legyél te is nindzsa!

Teszt | 2018.10.06 13:39

A Naruto világába helyezett többjátékos, PvP feladatokra alapuló akciójátékban végre azzá a nindzsává válhatunk, aki mindig is lenni szerettünk volna, ehhez pedig szerencsére minőségi körítés párosul.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker előzetes - végre azzá a nindzsává válhatsz, aki mindig is lenni akartál

Hír | 2018.09.01 08:13

Többjátékos, PvP feladatokra alapuló akciójáték Naruto világában. Mától már te is kipróbálhatod ezt, mutatjuk, mire számíthatsz.

Naruto to Boruto: Shinobi Striker - végül mégsem kapott Denuvót, egyből fel is törték

Hír | 2018.08.31 20:10

A játék Steam oldala szerint elvileg Denuvo védelemnek kellett volna óvnia a Naruto to Boruto: Shinobi Strikert, de ez mégsem lett így.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)