NBA 2K12

NBA 2K12 kép

A 2K Games idén is megújult NBA játékkal tért vissza, és most is sikerült új játékmódokat, finomított technikákat becsempészni. Lehet saját játékossal, saját csapattal karriert építeni, de nagy hangsúlyt fektettek a régi időkre is az alkotók. Az NBA 2K11 Michael Jordan előtt tisztelgett, ami olyannyira bejött a játékosoknak, hogy idén 15 legenda (Kareem Abdul-Jabbar, Bill Russell, Larry Bird, Wilt Chamberlain, Julius Erving, Patrick Ewing, Magic Johnson, Michael Jordan, Karl Malone, Hakeem Olajuwon, Scottie Pippen, Oscar Robertson, Bill Russell, John Stockton, Isiah Thomas) karrierjét követhetjük majd nyomon Legends módban. A legújabb kiadásban a játékosok virtuális mása megszólalásig hasonlít az eredetire a fejformától kezdve a tetoválásokon át egészen az egyedi mozgáskultúráig, az NBA 2K12 ráadásul már 3D-s módot is enged, amivel még durvább az élmény. Sportrajongóknak kötelező darab.


NBA 2K12 DLC: új legendák, új játékmódok

Hír | 2011.10.27 14:16

Mivel idén tévében nem lesz túl sok NBA, ezért külön öröm, hogy a 2K Games igyekszik mindent kisajtolni az NBA 2K12 sikeréből: decemberben érkezik az első DLC.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)