NBA 2K9

NBA 2K9 kép

A 2K Sports sportjáték-sorozata sokak szerint minden téren übereli már több éve az EA Games haldokló NBA szériáját. Az NBA 2K9 és az NBA Live 09 szerencsére helyet cseréltek, s most a PC-s játékosok is belekóstolhattak abba, amit eddig csak a konzoltulajdonosok élvezhettek. Az NBA 2K9 grafikája, élvezhetősége nagyban felülmúlja a rivális sorozatot, s gyorsan belopta magát a személyi számítógéppel rendelkező virtuális sportolók szívébe. Az élményt fokozza a helyi többjátékos mód, ahol egyszerre akár 8-an is játszhatunk, ha rendelkezünk ennyi kontrollerrel.


2 millió NBA 2k9 és NBA 2k10 gyüjtői változat bejelentés

Hír | 2009.07.05 14:36

Valaha komoly kosárlabdázónak készültem - a sportág szeretete mind a mai napig jellemző rám. S fotelsportolóként is tolom!

NBA 2K9 - Kimaradt a dobozból az aktivációs kulcs

Hír | 2008.10.22 09:08

A hosszú idő után végre PC-n is bemutatkozó 2K Sports széria kosaras játéka szerencsétlen rajtot vett tegnap.

NBA 2K9 PC-re is!

Hír | 2008.10.08 07:52

A Take Two sportsorozata hosszú évekig hanyagolta a PC-t. Itt az ideje, hogy megmutassa mire képes ezen a platformon!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)