NBA Elite 11

NBA Elite 11 kép

Az EA Sports kosaras játéka, az NBA Live sorozat mintegy tizenöt éves múltra tekinthet vissza, ám a legtöbb rendszeresen kiadott sportjátékhoz hasonlóan rendesen megkopott az évek során. Az egymás után érkező részek semmi újdonságot nem tudtak felmutatni, ráadásul az utóbbi években megjelent címek kifejezetten gyengére sikerültek. Tudják ezt a fejlesztők és a kiadó is, ezért a már nem túl jól csengő NBA Live helyett NBA Elite 11 néven dobják piacra a közvetlen elődeinél lényegesen jobbnak ígérkező kosárlabda-programot. Sajnos azonban hiába készült el rengeteg minden a játékhoz, az EA leállította a programozást.


NBA Live - hamarosan visszatér az EA a kosárpályára

Hír | 2012.02.24 09:58

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Electronic Artsos kosárlabda játék, az NBA Live sorozat.

Kevin Durant lesz az NBA Elite 11 dobozán.

Hír | 2010.06.23 15:21

Maga a sorozat is nevet váltott -az EASports sokat remél az új névtől...

NBA Elite 11 Producer Series - Vision trailer

Hír | 2010.06.13 10:55

Ezekben a napokban nemcsak a foci VB a fontos sportesemény, hanem az NBA nagydöntő is....

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)