Need for Speed PC

Need for Speed PC kép

A Ghost Games-féle 2015-ös Need for Speed PC-s verziója számos javítással lett gazdagabb, támogatja a 4K-s felbontást, némileg több verdát pakoltak bele, jobb személyre szabhatóságot tud felmutatni, illetve az Icons és Legends pakkokkal is eldicsekedhet, valamint már mindenfajta probléma nélkül versenyezhetünk kormánnyal is.

Elolvasom a tesztet

Need for Speed - ingyen kipróbálható a PC-s változat

Hír | 2016.07.06 09:19

Akinek még nem volt szerencséje a Need for Speed sorozat legfrissebb részéhez, most 10 órát fizetés nélkül is eltölthet vele.

Need for Speed PC teszt - újra a volán mögött

Teszt | 2016.04.21 13:45

A tavalyi konzolos kiadások után végre PC-re is megjelent a Ghost Games versenyjátéka, a mindenféle alcímtől mentes Need for Speed. Megérte rá várni? Derítsük ki együtt!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)