Need for Speed: World Online

Need for Speed: World Online kép

Az utóbbi időben sokan temették már a kifulladni látszó Need for Speed sorozatot, de miután az EA különválasztotta a franchise-t egy szimulátorosabb és egy vegytiszta árkád vonalra, a komolyabb Shift után már a második izgalmas árkád autóverseny érkezik, ezúttal az EA Black Box és az EA Singapore közös fejlesztésében. A Need for Speed: World az EA második kísérlete arra, hogy megteremtse az online játszható, szerepjáték elemekkel fűszerezett MMO autóversenyek műfaját, de a hamvába holt 2001-es MotorCity-vel ellentétben az újdonságnak már sokkal több esélye van a sikerre a mai MMO-láz idején. Az online versenyek során elért eredményeinkkel gyűjtögethetjük a szintlépésekhez szükséges pontokat, és természetesen minden újabb szinten egyre komolyabb skill-ekkel fogunk rendelkezni, egyre jobb powerup-okat vethetünk be, és a játékban szereplő 250 autó közül egyre keményebb gépeket gördíthetünk be a garázsunkba. A játék az első tíz szintig teljesen ingyenes, a tízedik szint fölött viszont már egy 20 dolláros csomagot kell megvásárolnunk, hogy eljuthassunk az ötvenedik szintig. Az AI ellen is játszható NFS: World az eddigi legnagyobb online autós világnak ígérkezik, amely az NFS: Most Wanted és a Carbon városaira épül. Az újdonság 2010. július 27-én érkezik, kizárólag PC-re.


Need For Speed: World - már az előzetesbe is beleszólhatsz

Hír | 2011.12.16 11:44

Egyre nagyobb divat mostanában interaktív videókkal kampányolni, nem csoda, hogy az Electronic Arts sem marad ki a su-su bolondságból.

Need for Speed World BMW Z4 GT3 Trailer

Hír | 2011.06.29 21:14

A Need for Speed mmo verziója egy ideje már boldogítja az mmo-kért és autókért lelkesedőket.

Need for Speed World - 1 millió autós rója az utakat

Hír | 2010.09.09 17:53

Az EA ma jelentette be, hogy a Need for Speed: World a júliusi indulás óta már 1 millió játékosnak keltette fel az érdeklődését.

Need for Speed: World - Mától újra béta

Hír | 2010.07.02 07:50

Ha siettek, még elcsíphetitek a Need for Speed: World bétatesztjének hétvégi rajtját

Need for Speed World - a valaha volt legnagyobb NFS aréna

Hír | 2010.03.16 15:47

Marc De Vellis, a Need for Speed World Online producere azt nyilatkozta, hogy a PC-exkluzív MMO rendelkezik majd az NFS-ek történetében valaha volt legnagyobb játéktérrel.

Need for Speed: World Online képek

Hír | 2009.04.09 14:21

Előkerült néhány screenshot, a nyáron megjelenő Need for Speed : World Online-ról.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)