Neighbours back From Hell

Neighbours back From Hell kép

A Pokoli szomszédok játékok felújított, szebb kiadása. Közel húsz évvel azután, hogy Woody először tette tönkre Mr. Rottweiler életét, a THQ Nordic szárnyai alá tartozó HandyGames felújítva, modern képarányok támogatásával, szebb textúrákkal és jobb képfrissítési sebességgel adta ki a Neighbours from Hell, vagy ahogy magyarul ismerjük, Pokoli szomszédok játékokat. Ismét visszatérhetünk a szomszéd házába, hogy saját cuccait használva törjünk borsot az orra alá, vagy elkísérhetjük egy vakációra, ahol édesanyja és plátói szerelme jelenlétében keseríthetjük meg az életét.

Elolvasom a tesztet

Mobilokra jön a Pokoli szomszédok remaster

Hír | 2021.07.08 20:25

Megjelenési dátumot kapott a Neighbours Back from Hell androidos és iOS-es változata

Pokoli szomszédok remaster teszt - Woody még mindig egy féreg

Teszt | 2020.10.15 20:20

Egy csomagban, Neighbours Back from Hell néven jelentek meg újra az itthon Pokoli szomszédok néven ismert játékok - kipróbáltuk, mennyire szórakoztatóak most, közel 20 évvel debütálásuk után.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)