Neverwinter

Neverwinter kép

A Neverwinter egy free-to-play MMO a Perfect World Entertainment és a Cryptic Studios tolmácsolásában, amelynek alapjait a Forgotten Realms szabályrendszer negyedik kiadása biztosítja. A Neverwinter játékmenetében számtalan instance vár minket és akár heteket is eltölthetünk magányos kalandozással és a történet megismerésével anélkül, hogy bárkivel is szóba elegyednénk. Természetesen akkor is remek szórakozás a jutalmunk, ha más játékosok társaságát keressük, ugyanis dungeon-öket pucolhatunk ki, skirmish küldetésekre mehetünk vagy akár belevethetjük magunkat a PvP küzdelmekbe is, ám ezek egyáltalán nem kötelező jellegű elfoglaltságok. A Neverwinter irányítása egyszerű, a dinamikus harcrendszerre sem lehet panaszunk, rengeteg képesség közül válogathatunk, ráadásul egyfajta pluszként ott a Foundry, a játék szerkesztője, amellyel könnyedén kreálhatunk saját kalandokat.


Neverwinter - hamarosan dínókra is vadászhatunk az új kiegészítőben

Hír | 2017.06.05 12:50

A Stream of Annihilation keretein belül jelentették be a Neverwinter következő fejezetét, amely a Dungeons & Dragons azonos című sztoriját veszi alapul.

Neverwinter - PlayStation 4-re is készül?

Hír | 2015.07.10 11:37

Az Xbox One után hamarosan a másik jelenlegi generációs konzolra is ellátogathat a D&D-re alapuló online szerepjáték.

Neverwinter: Underdark bejelentés - R.A. Salvatore és az új kiegészítő

Hír | 2015.05.07 10:56

Új kiegészítő érkezik a már Xbox One-on is elérhető Neverwinter MMO-hoz, amelyben R.A. Salvatore híres sötételf kószája, Drizzt Do'Urden kapja a főszerepet.

Neverwinter - rövidesen érkezik Xbox One-ra

Hír | 2015.02.25 20:47

Befutott a Cryptic Studios MMO-jának, a Neverwinternek Xbox One konzolos megjelenési dátuma, ami közelebb van, mint hinnénk.

Neverwinter - megvan az Xbox One-os zárt béta dátuma

Hír | 2015.01.16 12:33

Heteken belül elrajtol a Neverwinter MMO Xbox One-os zárt bétája, amire bárki jelentkezhet, aki aktív Gold előfizető.

Neverwinter - Xbox One-ra költözik az MMO

Hír | 2014.07.31 11:19

A Cryptic Studios MMO-ja tovább gyarapszik, hamarosan érkezik ugyanis a legújabb kiegészítő, néhány hónap múlva pedig már nem csak PC-n élvezhetjük a kalandot.

Neverwinter - elindult a Summer Festival

Hír | 2013.08.30 12:20

Az ingyenesen játszható Dungeons & Dragons MMORPG, a Neverwinter nyári fesztiválja ma veszi kezdetét.

Neverwinter - Fury of the Feywild trailer érkezett

Hír | 2013.08.26 10:40

A Neverwinter új kiegészítője, a Fury of the Feywild múlt héten startolt és most érkezett egy kedvcsináló videó is.

Neverwinter - új zóna és egy sor frissítés érkezett

Hír | 2013.07.25 14:00

A Cryptic Studios ingyenes MMO-jában egy új zónát tesztelnek a fejlesztők, ami majd a hamarosan megjelenő kiegészítővel érkezik

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)