NHL 11

NHL 11 kép

Az NHL az idei résszel ünnepli 20. születésnapját… Bizony, már 20 éve verhetjük ki az ellenfél f…fogát…hoki…kesztyűvel, csinálhatjuk a fault-okat, vagy játszhatjuk a játékot a normális medrében… Ennyi idő alatt lassacskán már megkérdőjelezhető a sorozat változatossága, hiszen 20 éve ugyanaz mindegyik játék fő témája. Mégis, mindig vannak a szakértők számára megkérdőjelezhetetlen fontosságú újító elemek, és minden évben képes a sorozat produkálni az elvárt eladási mennyiséget. Végülis, aki a hokit szereti, rossz ember nem lehet… és hazánkban is egyre nagyobb sikereknek örvend ez a sportág. Szóval, ha sportőrült vagy, vagy csak vonz a jég világa, az NHL 11 ismét a legjobb választás számodra.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)