NHL 14

NHL 14 kép

Az NHL-széria - hasonlóan a FIFA és NBA sorozatokhoz - évről-évre egy újabb epizóddal bővül és minden rész valamiben többet ad elődjénél. Az NHL 14 játékmenete a hokirajongók legnagyobb örömére tovább finomított irányítást, valamint élethűbb összecsapásokat (a Fight Night rendszerét alapul véve), ütőkezelést és a kapus kijátszását ígér. Az EA Sports és az EA Canada közös gyermekét, az NHL 14-et egy vadonatúj motor, az Enforcer Engine hajtja, amely nem csupán új mozdulatokkal vértezte fel a játékot, de száműzte a belső nézetet is, melynek köszönhetően immáron mindent külső szemmel látunk.


NHL 14 - ilyen volt 20 éve

Hír | 2013.07.12 18:10

Kicsit rámegyünk az idősebb gamerekre, az old-school NHL 94 köszön vissza a legújabb NHL 14 promóban. Húsz év alatt ennyit fejlődött a játék, nézzétek meg!

NHL 14 - legyen a kapusnak rossz napja

Hír | 2013.07.08 16:30

Új előzetes csúszott be (csúszott, óriási) az NHL 14 kapcsán, a kapura lövésről lesz szó. Vér nem fog folyni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)