Omerta: City of Gangsters

Omerta: City of Gangsters kép

Az Omerta: City of Gangsters, a Tropico fejlesztőinek legújabb játéka, melyben az 1920-as évek gengszter világába csöppenhetünk bele. A játékos egy maffiózó bőébe bújhat bele, akinek nem kevesebb a célja, mint egy gengszter birodalom kiépítése, ami uralja egész Atlantic City-t. Persze, ehhez sok megpróbáltatáson kell keresztül mennie a bűnöző palántáknak, hiszen a törvény őrei mindig figyelnek és az üzlet vezetésem sem leányálom, arról nem is beszélve, hogy nehéz értelmes beosztottakat találni manapság. Mindenesetre, aki kedvet kapott a bűnözéshez, az ahelyett, hogy bankot rabolna, inkább szerezze be az Omerta: City of Gangsters című alkotást, mely február első napjától elérhető lesz Xbox 360-ra és PC-re.


Bearanyozódott az Omerta - City of Gangsters

Hír | 2013.01.14 20:03

Alig egy hónap választ el minket a Kalypso Media gengsztermókájától, az Omerta - City of Gangsters már aranylemezre is került.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)