Orcs Must Die! Unchained

Orcs Must Die! Unchained kép

Az Orcs Must Die sorozat harmadik epizódjában, az Orcs Must Die! Unchainedben ismét meg kell állítanunk az orkok seregét. Ezúttal megidézhetünk magunk mellé a mesterséges intelligencia vagy más játékosok által irányított harcosokat, hogy hathatós közreműködésükkel segítsék nemes ügyünket. A játékmenet ezen kívül sokban hasonlít az előző két epizódra, az Orcs Must Die! Unchained is egy tower defense akciójáték, ami az Orcs Must Die! 2 eseményei után játszódik pár évvel.


PlayStation Experience - PS4-re jön az Orcs Must Die Unchained

Hír | 2014.12.06 21:40

A jelenleg béta státuszban lévő őrületes orkmészárlás következő fejezete, az Orcs Must Die Unchained egy új vadonatúj trailerrel ünnepli a konzolos bemutatkozását.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)