Outlast: Whistleblower

Outlast: Whistleblower kép

A Whistleblower (besúgó) a Red Barrells horrorjának legelső bővítmények, amely inkább afféle előzményként szolgál és egyúttal elvarrja az Outlast elvarratlan szálait is. A DLC-ben Waylon Parkot, a Murkoff vállalatnál dolgozó szoftvermérnököt alakítjuk, aki az intézményben látott szörnyűségek hatására névtelen tippet ad az alapjáték főszereplőjének, Miles Upshur szabadúszó újságírónak. Tettével olyan eseményláncot indít el, amelynek következményeit az Outlast játékmenetében nyöghettük. A Whistleblower nem sok újdonságot rejt magában, viszont minden megtalálható benne, amit a rajongók az alapjátékban is szerettek. Egy jó tanács: ne a DLC-vel kezdjétek a végigjátszást, mert már rögtön az elején lelövi az Outlast fordulatait.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)