Overcooked

Overcooked kép

Azt gondolhatnánk, hogy egy kooperatív főzős játék attól lesz mókás, hogy az irányítás - hasonlóan a Surgeon Simulatorhoz - direkt túl nehéz és ügyetlen, de az Overcooked kétfős fejlesztőcsapata ehelyett inkább valódi kalandot csinált az étkek elkészítéséből. Az alapötlet pofonegyszerű: a főzést több különböző fázisra osztották fel, amit egy jól együttműködő tagokból álló csapat gyorsan fel tud eredményesen osztani egymás között. Ha az alapok megvannak, akkor jönnek képbe az olyan komolyabb pályák, mint a földrengés sújtotta konyha, a száguldó teherautókon, illetve az űrállomáson való főzés.

Elolvasom a tesztet

Tölthető az Epic Games Store újabb ingyenes játéka

Hír | 2020.06.04 17:00

Eddig volt díjmentes a Borderlands: The Handsome Collection, mostantól másra csaphatunk le.

Viszkok Fruzsi, Csecse Attila és Kiss Imi megmutatta, hogy milyen a reform konyha

Hír | 2020.05.07 12:00

A Game Pass Online Fesztiválon olyat alakított a három alkalmi séf, amihez Gordon Ramsay-nek is lett volna egy-két keresetlen szava.

Overcooked - különleges kiadás érkezik Nintendo Switchre

Hír | 2017.03.01 19:15

A tavalyi év főzős csodája a Nintendo konzoljára is ellátogat, kiegészülve az összes eddig megjelent DLC-vel és egy új funkcióval.

Overcooked - DLC-vel érkezett a dobozos változat

Hír | 2016.10.15 15:30

Már fel is került a boltok polcaira a kaotikus főzős játék dobozos kiadása, amelybe rögtön egy DLC-t is csomagoltak a fejlesztők.

Overcooked teszt - a főzés stresszes dolog

Teszt | 2016.09.26 20:34

Főzős játék még nem volt ennyire nagyszerű, mint a Ghost Town Games kooperatív mókája, de akad azért hátulütője is a kollektív konyhaművészetnek.

Overcooked – megjelenési dátumot kapott a kaotikus főzős játék

Hír | 2016.07.19 21:45

A Worms sorozatot jegyző Team 17 gondozásában jelenik meg az Overcooked, melyben barátainkkal összefogva kell sütni-főzni.

Overcooked - biztosan jön PlayStation 4-re a főzős csoda

Hír | 2016.02.29 19:59

Az Overcooked készítői PC mellett Xbox One-ra és PlayStation 4-re is szeretnék kihozni a kaotikus főzőjátékot, az pedig már biztos, hogy a Sony konzolján nem maradunk ki a kooperatív őrületből.

Overcooked - zseniális kooperatív főzős játék készül (videó)

Hír | 2016.02.14 11:00

Akármennyire is leegyszerűsítették a főzést a fejlesztők, az Overcooked során legalább egyszer garantáltan fel fogjuk gyújtani a konyhát. És ez még szórakoztató is lehet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)