Pac-Man World Rally

Pac-Man World Rally kép

Pac-Man és 14 társa egy versenyjátékban tér vissza a monitorunkra, ahol egymással versengve szerezhetjük meg a bajnoki trófeát. A közepes grafika mellé átlagos játékmenetet pakoltak, ám ennek ellenére élvezetes futamokat élhetünk át benne.


[MOVIE] Pac-Man World Rally

Hír | 2006.08.22 12:57

Kinek kéne bemutatni a jó öreg Pac-Mant, vagy manapság kinek kéne már bemutatni a Pac-Man World Rally című legújabb feldolgozást.

[MOVIE] Pac-Man World Rally

Hír | 2006.08.16 23:15

Újabb Pac-Man World Rally trailer érkezett, melyben ezúttal valamivel több mint egy percen keresztül ismerkedhetünk a Galactic Outpost nevű versenypályával, természetesen mindezt ingame jelenetek közepette.

[MOVIE] Pac-Man World Rally

Hír | 2006.08.03 22:38

Az eddigi silány minőségű videócskák után végre egy normálisabb felbontású és hosszágú animáció érkezett a Pac-Man Wor Rally címet viselő árkád versenyzős játékról, amely a Smart Bomb Interactive stúdiójában készül. Az egy perces videót lokálból tölthetitek mindenki nagy örömére.

[MOVIE] Pac-Man World Rally

Hír | 2006.07.26 16:27

Előkerült egy új videó a Pac-Man World Rally című árkád versenyzős játékból, mely a Smart Bomb Interactive fejlesztésében áll. Az ismert virtuális hős ezúttal tehát verdára pattan, s hamarosan (elméletileg még a nyáron) meg is érkezhet otthonunkba.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)