Panzer Corps 2

Panzer Corps 2 kép

Ahogy elődje, úgy a Panzer Corps 2 is a '90-es évek népszerű háborús sorozata, a Panzer General követői közé tartozik, mi több, nem túlzás szellemi örökösként hivatkozni rá. Küldetések tucatjain keresztül kell körről körre haladva győzelemre segítenünk a német haderőt, melynek elsődleges célja a francia, a brit, majd pedig a szovjet csapatok térdre kényszerítése után még azelőtt partra szállni az Egyesült Államokban, hogy az amerikaiak elkészülnének az atombombával.

Elolvasom a tesztet

Panzer Corps 2 teszt - tigrisekkel a világ ellen

Teszt | 2020.04.16 20:20

Eljött az ideje, hogy lekaparjuk a rozsdát a páncélosok oldaláról, újrafessük a vaskereszteket és megmutassuk a világnak, hogy miért nem érdemes ujjat húzni a németekkel. Vagy annyira jó, hogy térdre kényszerítsd az USA-t, még mielőtt befejezné az atombombáját?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)