Perception

Perception kép

A BioShock fejlesztőiből verbuválódott csapat egy horrorisztikus kalandjátékkal debütált, amiben egy vak lányt alakítunk. Így a játéktérből csupán annyit látunk, amennyit a visszaverődő hanghullámok engednek, aminek köszönhetően bármelyik pillanatban elénk tárulhat egy addig észrevétlen borzalom. A szellemjárta kúria folyosóin persze nem csak annyi lesz a dolgunk, hogy elmeneküljünk a ránk leselkedő rettenetes álló erők elől, hanem mindeközben meg is kell oldanunk a ház múltjának rejtélyét.


Perception - konzolokon késik a BioShock fejlesztőinek horrorja

Hír | 2017.05.30 18:20

Noha PC-re már beszerezhető az Irrational Games tagokat is tömörítő The Deep End Games új, vérfagyasztó horrorja, azonban egy hiba következtében a jelenlegi generációs konzolokra kicsit később érkezik csak meg a játék.

Perception - megvan, mikor jön a BioShock fejlesztőinek horrorja

Hír | 2017.04.28 12:00

Egy rendkívül egyedi játék készül a Deep End Games stúdiójában, a srácok pedig végre elárulták, hogy mikor csaphatunk le rá.

Perception - újabb platformra jön a vérfagyasztó horror

Hír | 2017.01.18 16:34

Az egykori BioShock fejlesztőket is tömörítő The Deep End Games első hátborzongató projektjében egy vak főszereplőnővel retteghetünk majd, méghozzá egyel több konzolon.

Sikerrel zárult a Perception Kickstarter-kampánya

Hír | 2015.06.29 10:30

Nem sokkal lépte túl az előzetesen kijelölt célt a Perception kampánya Kickstarteren, de a játék elkészítéséhez szükséges összeget sikerült összedobnia a közösségnek.

Perception - az eltűnt riporter és a ház sötét titka (videó)

Hír | 2015.06.12 21:07

Meglehet, hogy célba ér a Perception Kickstarter szekere, ám ahhoz, hogy biztosan összejöjjön a pénz, további reklámokra van szükség.

Perception előzetes - vérfagyasztó kaland egy vak főszereplővel

Hír | 2015.05.27 15:00

A Perception című horror ügyesen csavar egyet a túlélőhorror műfaj jól ismert játékmenetén. Egy világtalan főszereplő nevezhető érdekes csavarnak, nem?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)