Persona 3 Portable

Persona 3 Portable kép

A Persona 3 Portable-ben Tatsumi Port Islandre utazunk, ahol egy kollégium új, középiskolás lakójaként keveredünk bele egy titokzatos helyzetbe. Éjszakánként szörnyek járják a világot, az iskolánk egy toronnyá változik, és csak egy maroknyi ember tud erről egyáltalán, mivel mindenki más egy koporsóvá változik és várja a reggelt. A barátaink oldalán kell kinyomoznunk a titokzatos események okait, miközben helyt kell állnunk az iskolában, és önmagunk fejlesztésével is foglalkoznunk kell.

Elolvasom a tesztet

A Persona 3 új gyűjtői kiadása a legendás pisztolyt is tartalmazza

Hír | 2023.09.27 15:51

Ugyan nem az Atlustól, de végre érkezik egy Persona 3 különleges csomag, ami a JRPG történelem egyik ikonikus fegyverét a játékosok kezébe adja.

Persona 3 Portable teszt - az idő telik, csak az Atlusnak nem szóltak róla

Teszt | 2023.01.26 19:41

A JRPG-k történelemének egyik jelentős darabja is elérhetővé vált az összes nagyobb platformon, de a terjeszkedésnek komoly ára volt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)