Persona 4 Golden

Persona 4 Golden kép

Egy japán diák röviddel vidékre költözés után belekeveredik egy gyilkossági ügybe, amit természetfeletti oldala miatt csak ő és barátai tudnak megoldani. Egy körökre osztott JRPG, amiben ha nem épp szörnyeket kell megölnünk a személyiségünk avatárjával, akkor iskolába kell járnunk, dolgozatokra kell készülnünk, és a haverokkal kell lógnunk. A Persona sorozat minden darabja egy egyedi élményt kínál, a Persona 4 Golden pedig a sorozat legerősebb oldalára, a karakterekre támaszkodik teljes erővel. Kevés olyan játék ad annyira szívmelengető élményt, mint az Inaba városában játszódó kaland. Minden JRPG rajongónak kötelező darab, de mindenki másnak is erősen ajánlott.

Elolvasom a tesztet

A Persona 4 Golden PC-s eladásai miatt még jobban szereti a SEGA a platformot

Hír | 2020.08.11 14:38

Úgy néz ki, hogy egy aranyszínű pénzfolyam kellett ahhoz, hogy a kiadó végre kinyissa a szemét.

A Persona 4 Golden Steam verzióját imádják a PC-sek

Hír | 2020.06.16 18:09

A PC Gaming Show talán legnagyobb bejelentése a Persona 4 PC-s verziója volt. Azóta is szépen cseng a kassza az inabai kalandnak köszönhetően, komoly játékosszámot sikerült felmutatni.

Megjelent PC-re a Persona 4 Golden

Hír | 2020.06.13 20:44

Végre PC-n is elérhetővé vált az Atlus csodagyereke.

Persona 4 Golden PC teszt - Inaba visszavár

Teszt | 2020.06.13 20:30

A Persona 4 bővített, szépített verzióját túl sokáig láncolta magához a PS Vita, ám az exkluzivitás elmúltával végre PC-n is élvezhetjük a valaha volt legjobb JRPG-k egyikét.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)