Pikmin

Pikmin kép

A 2001-ben készült Pikmin hatalmas sikert aratott világszerte, egy év alatt egymillió példányt adtak el belőle, 2009-ben pedig megérkezett a Wii-s verzió is. A játék 3D-s stratégiai szoftver, amelyben egy űrhajóst, Olimar kapitányt alakítjuk, őt követik a játék címét adó pikminek. A pikminek három színben lebzselnek körülöttünk, őket kell felhasználnunk arra, hogy újraépítsük a hajónkat. A három színű pikminek mindegyik színe másra és másra jó: a sárgák bombákat szállíthatnak és magasabbra lehet őket dobni, mint a másik kettőt; a kékek vízben élnek, a pirosak pedig immunisak a tűzre. Rajtuk kívül van még egy faj: a fekete pikmineké, akik azonban csak naplemente után merészkednek elő.


A Pokémon GO fejlesztői egy újabb közismert franchise-t hoznak a valóságba

Hír | 2021.03.23 16:05

A Niantic még 2018-ban alapított egy tokiói stúdiót és a srácok első játéka a tervek szerint még az idei év végén megjelenik.

E3 2017 - készül a Pikmin 4, csak senki nem beszélhet róla

Hír | 2017.06.15 13:57

Mindenki nyugodjon meg, a Pikmin sorozat következő része még mindig fejlesztés alatt áll. Csak nem tudjuk, hogy hol tart.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)