Pillars of Eternity 2: Deadfire - Ultimate Edition

Pillars of Eternity 2: Deadfire - Ultimate Edition kép

Miután minden tervezett tartalmi bővítmény és fejlesztés megérkezett a PC-s verzióhoz, új vizekre evez a Pillars of Eternity II: Deadfire. Konzolokon már bizonyított az Obsidian sorozatának első része, ezért minden bizonnyal a folytatást is működésre tudják majd bírni a fejlesztők, noha nehéz dolguk lesz valóban kézreálló kezelőfelületet kialakítani a PlayStation 4 és az Xbox One számára. Meglátjuk, hogy sikerül majd, de annyi biztos, hogy tartalom tekintetében nem lesz különbség az egyes verziók között.

Elolvasom a tesztet

Pillars of Eternity 2: Deadfire Ultimate Edition teszt – istenek játékszere

Teszt | 2020.09.11 19:15

PC-n egyszer már elrabolta szabadidőnk tetemes részét az Obsidian Entertainment alkotása, kíváncsiak voltunk, hogy konzolon is működik-e a varázslat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)