Pillars of Eternity

Pillars of Eternity kép

A Pillars of Etrernity egy nosztalgiára építő, hardcore RPG. A Baldur's Gate-ből és társaiból (pl.:Icewind Dale) ismerős nézet, látványvilág és játékmenet vár benne minden lelkes szerepjáték rajongót. Rengeteg faj, alfaj és kaszt közül választhatnak a kalandra éhes játékosok, és a karakterünk kulturális hátterét is megválaszthatjuk. Ezen túl persze külsőnket is kényünk szerint beállíthatjuk és kiválaszthatjuk a nekünk legjobban tetsző szinkronhangot, ahogy azt egy valamire való szerepjátékban illik. A kalandokba 5 kísérőt vihetünk magunkkal, míg a többiek táborhelyünkön maradnak pihenni, vagy ha gondoljuk, akkor tapasztalati pontért és jó hírűnk gyarapításáért saját küldetésekre is küldhetjük őket. A játék egy korai szakaszában már megszerezzük erődünket, ami elsőre sajnos elég ramaty állapotban van, de a játék folyamán folyamatosan fejleszthetjük. Itt pihenhetünk meg két küldetés között, de akár támadás is érheti és különböző random események történhetnek a környéken. Minél jobban felszerelt az erődünk és minél jobb a megítélésünk annál valószínűbb, hogy a véletlen események pozitívak, míg rossz reputáció és elhanyagolt környezet esetén inkább negatívak ez a történések. A Pillars of Eternity leginkább azoknak a játékosoknak szól, akik sokat játszottak az "Intinifty-korszak" legendás szerepjátékaival, de magával ragadhat mindenkit, akik szeretik a kihívást nyújtó, összetett RPG-ket.


Pillars of Eternity megjelenés - már ez sem jön idén

Hír | 2014.10.02 22:26

A Paradox Interactive és az Obsidian biztos volt abban, hogy sokak által várt fantasy szerepjáték, a Pillars of Eternity még idén megjelenhet. Tévedtek.

Pillars of Eternity - mit nyújt a béta?

Hír | 2014.08.19 18:00

Az Obsidian ígéretes szerepjátéka, a Pillars of Eternity már elérhető a Kickstarteres támogatók többségének, akik számos részletet osztottak meg a játékmenetről.

Pillars of Eternity - 40 percnyi játékmenet

Hír | 2014.07.31 07:13

Ha kíváncsiak vagytok az Obsidian új játékára, akkor íme, egy hosszabb bemutató, amit az egyik fejlesztő kommentárja kísér.

Pillars of Eternity - már jövő hónapban kipróbálhatjátok

Hír | 2014.07.12 13:32

Az Obsidian bejelentette, hogy a támogatók már augusztusban belepillanthatnak a Pillars of Eternitybe. Nem lenne rossz egy kis retro RPG-vel zárni a nyarat, ugye?

Pillars of Eternity - még idén télen érkezik

Hír | 2014.02.12 09:11

Az old-school RPG Kickstarter oldalán az Obsidian elmondta, hogy még idén télen belevághatunk a kalandba. Jött egy trailer is. Szeretjük a kora reggeli jó híreket.

Pillars of Eternity - nem lesz tavaszi megjelenés

Hír | 2014.02.06 08:00

A vártnál nagyobbra nőtt Kickstarter kampánynak köszönhetően kicsit többet kell várni az Obsidian szerepjátékára.

Pillars of Eternity - jól halad a fejlesztés

Hír | 2014.01.17 16:10

Az Obsidian Entertainment új címének fejlesztését rengeteg kíváncsi szempár követi. Van is mit nézni az új képeken.

Project Eternity - legyen a neved Pillars of Eternity

Hír | 2013.12.12 08:00

Az Obsidian lészülő RPG-je már most hatalmas rajongótáborral rendelkezik, pedig még megjelenési dátum sincs. Új név viszont van, és jár mellé egy trailer is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)