Planetary Annihilation

Planetary Annihilation kép

A Planetary Annihilation a Total Annihilation és Supreme Commander fejlesztőket is magába foglaló Uber Entertainment gárda kickstarteres projektje. A Planetary Annihilation egy valós idejű stratégiai játék, amelyben bolygókat foglalhatunk el saját céljaink elérése érdekében vagy egész planétákat tehetünk a földdel egyenlővé aszteroidák segítségével. A játék hossza és összetettsége változhat, hiszen egy-egy elleni csatákon túl, később negyvenfős hatalmas háborúkat is vívhatunk, de ez megjelenéskor még nem elérhető.


Ezen a bajnokságon minden a nézők adományain múlik

Hír | 2020.02.25 07:10

A torna szervezői nagyon ötletes módon vonják majd be a nézőket az élőben zajló összecsapásokba.

Planetary Annihilation teszt - összecsapott bolygó

Teszt | 2014.11.01 18:50

Tudtok még egy olyan stratégiát, amiben komplett meteorokat csaphatunk a bolygókhoz? A Planetary Annihilation ezt ígérte nekünk, de mit is adott?

Planetary Annihilation megjelenés - megvan a dátum, jött egy trailer

Hír | 2014.08.30 12:35

A Planetary Annihilation 2,2 millió dollárt gyűjtött össze Kickstarteren, majd egy hosszú Early Access időszak után végre meg is jelenik.

Planetary Annihilation - jön az első dobozos Early Access játék

Hír | 2014.07.01 10:38

A korai hozzáférésű játékok virágzásának korában csak idő kérdése volt, hogy valamelyik fejlesztő megtegye a következő lépést. Dobozos változatban érkezik a Planetary Annihilation.

Planetary Annihilation - jött egy új egyjátékos mód

Hír | 2014.05.25 08:27

A Planetary Annihilation új ingyenes frissítést kapott, ami a vadonatúj Galactic War módot építi be a játékba.

Planetary Annihilation - végre eljött a béta ideje

Hír | 2013.09.27 18:50

Elrajtolt a Planetary Annihilation bétája, indulhat a bolygók közötti hadviselés.

Planetary Annihilation - Beteljesül a rajongók álma

Hír | 2012.08.31 12:12

900 ezer dollár kellett ahhoz, hogy a Uber Entertainment projektjének biztosítva legyen a jövője. Ezt sikerült megalapozni...

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)