PlayStation All-Stars Battle Royale

PlayStation All-Stars Battle Royale kép

A PlayStation All-Stars Battle Royale bejelentésekor sokan vádolták azzal a Sony-t, hogy ötletekből kifogyva a Nintendo Smash Bros. sorozatát akarja lekoppintani, amiben persze van igazság. A Superbot Entertainment alkotása egy olyan verekedős játék, amelyben a szereplők nagy része a PlayStation konzolokra megjelent játékok főhősei közül került ki. Legyen szó akár a Devil May Cry-os Dantéról, Ratchet és Clank duójáról, vagy épp az Infamous-ből ismert Cole-ról, a PS All-Stars-ban mindegyikükkel harcba indulhatunk. A játék nem egy rendkívül összetett harcrendszerrel bíró alkotásról van szó, inkább a könnyebb tanulhatóságra helyezték a hangsúlyt. Ennek és az egyszerűsített irányításnak köszönhetően a játék nagyon egyszerűen megtanulható, a különböző kombók kivetelezése nem ütközik nagyobb nehézségekbe.


A Sony leállítja a PlayStation All-Stars Battle Royale szervereit

Hír | 2018.09.28 11:23

Hat év működése után a Sony úgy döntött, hogy a Twisted Metal és a Warhawk mellett már a saját karaktereit szerepeltető verekedős játékát sem éri meg üzemeltetni.

PlayStation All-Stars Battle Royale - (többé-kevésbé) élőszereplős trailer

Hír | 2012.10.23 20:17

A Sony legismertebb karakterei csapnak össze hamarosan, most pedig megnézhetjük, hogy nézne ez ki a valóságban.

PlayStation All-stars - A teljes karakterlista

Hír | 2012.10.01 19:35

Sid Human, a PlayStation blog médiaspecialistája sajtóközleményben osztotta meg a világgal a PlayStation All-Stars teljes karakterfelhozatalát.

PlayStation All-Stars Battle Royale - A pályák előzetese

Hír | 2012.09.30 18:10

Fejlesztői kommentárokkal ellátott pályaismertetőben részesülhetünk a PlayStation All-Stars Battle Royale videója által.

PlayStation All-Stars - gamescom trailer Dante csatlakozásával

Hír | 2012.08.15 17:37

Az összes Sony kedvencet felvonultató PlayStation All-Stars Battle Royale újabb híres karakterrel és egy gamescomos elzőetessel bővült.

PlayStation All-Stars Battle Royale - Megjelenési dátum

Hír | 2012.07.06 21:09

A nagy PS csaták lassan elkezdődnek. A PlayStation All-Stars Battle Royale októberben nyit, benne az összes Sony kedvenccel.

PlayStation All-Stars Battle Royale E3 trailer

Hír | 2012.06.05 21:36

A Sony konferenciájáról nem mutattunk meg mindent, hiszen hátramaradt a PlayStation sztárjait felkaroló All-Stars cím.

Már hivatalos a PlayStation All-Stars Battle Royale

Hír | 2012.04.27 13:14

Kratos, Fat Princess, Parappa és mások mérik össze erejüket a Sony nem annyira erőszakos, mint inkább cuki verekedős játékában.

Egyre biztosabb a PlayStation All-Stars Battle Royale

Hír | 2012.04.22 20:36

A Sony bejegyeztette a playstationallstarsbattleroyale.com domént, úgy tűnik, már csak idő kérdése a játék bejelentése.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)