Pokémon Brilliant Diamond és Shining Pearl

Pokémon Brilliant Diamond és Shining Pearl kép

A Pokémon Brilliant Diamond és Shining Pearl páros az eredetileg 2006-ban Nintendo DS-re megjelent játékok, vagyis a Pokémon Diamond és Pearl felújított verziói. A remake-ek a grafikai fejlődés mellett pár olyan aprósággal is bővítették az alapjátékokat, melyek sokat dobnak a felhasználói élményen, az eredeti mechanikák nagyja viszont érintetlen maradt, komoly tisztelgésnek tekinthetők ezek a munkák a nagy elődök előtt.

Elolvasom a tesztet

Pokémon Brilliant Diamond és Shining Pearl teszt - szebben csillog, mint valaha

Teszt | 2021.12.05 15:31

A Pokémon Brilliant Diamond és Shining Pearl az eredeti Diamond és Pearl verzióhoz hasonlóan a legnehezebb Pokémon-címek közé fog tartozni, mindenki döntse el maga, hogy ez erény vagy épp hiba.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)