Pokemon X/Y

Pokemon X/Y kép

A Pokemon franchise szerelmesei újra örömtáncot járhatnak, hiszen ismét elérkezett a pillanat, amikor elmondhatjuk, hogy új részek vannak készülőben. Ezt egy picit rosszabb (már akinek) hír is kísérni fogja, hiszen az új Pokemon játékok már új konzolon, név szerint a Nintendo 3DS-en lesznek majd elérhetőek. A 3DS pedig nem jelent mást, mint több év 2D-s játék után, a Pokemon széria is átlép a három dimenzió világába. A 3D megjelenésén kívül, a játékok néhány új pokemonra is szert tettek a hosszadalmas fejlesztési folyamatok során, melyeknek örülni fognak a rajongók. A Pokemon X és Y tehát 3DS-re fognak megjelenni, valamikor ez év októberében.


Jövőre is lesz Pokémon World Championships

Hír | 2017.08.22 09:30

Az idén megrendezett bajnokság hatalmas siker volt a rajongók körében, így már egészen biztos, hogy jövőre is lesz megmérettetés.

A Tumblr legnépszerűbb játéka a...

Hír | 2013.12.04 08:30

Pokémon! Aki valaha fellépett már a Tumblr.com-ra valószínűleg látott már Pokémonokat a főoldalon, tehát nincs is meglepve ezen.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)