Poker Night 2

Poker Night 2 kép

Az epizodikus megjelenésű The Walking Dead atyjaként elhíresült Telltale Games ezúttal pókerasztalhoz ültet minket, méghozzá nem is akármilyen karakterekkel együtt. A 2010-es Poker Night at the Inventory folytatásában Claptrap (Borderlands), Ash Williams (The Evil Dead), Brock Samson (The Venture Bros.) és Sam (Sam & Max) kapják a főszerepet, míg az osztó térfelén GlaDOS (Portal) semmisíthet meg minket fizikai és szellemi téren egyaránt. Ha sikerül nyernünk, akkor különféle letölthető tartalmakat kapunk cserébe, melyeket a Borderlands 2-ben és a Team Fortress 2-ben válthatunk be. A Poker Night 2 PC, Mac, PS3 és X360 platformokon érhető el.


Poker Night 2 - megjelenés és trailer

Hír | 2013.04.25 10:31

Indulhat a hosszú éjszakákba nyúló pókerezés kedvenc kitalált karaktereinkkel: megjelent a Poker Night 2, amihez egy trailert is csatoltak a Telltale-es srácok. Érdemes megnézni.

Poker Night 2 - GlaDOS osztja a lapokat

Hír | 2013.04.02 21:35

Az április elsejei bejelentés ellenére a Telltale Games nem viccelt: ismert karakterekkel bűvölhetjük a lapokat a Poker Night 2-ben.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)