Port Royale 4

Port Royale 4 kép

A Port Royale 4 egy birodalomépítős és menedzselős stratégia, amelyben a tizenhetedik századi karibi-térségben kell felvirágoztatnunk egy kis települést nyüzsgő kereskedővárossá, miközben kivesszük a részünket négy nagy nemzet (Anglia, Spanyolország, Franciaország, Hollandia) hatalmi harcából és a körökre osztott összecsapásokból is. A játékmenet elején különböző karakterosztályok közül választhatunk, amely meghatározza, hogy milyen előnyökkel és hátrányokkal indulhatunk neki a kereskedésnek, a városépítésnek, a hírnév növelésének, a sokszereplős harcoknak és a hatalmas térkép felfedezésének.

Elolvasom a tesztet

Port Royale 4 teszt - Karibi vakáció

Teszt | 2020.12.03 19:01

Körökre osztott harcrendszerrel és a széria eddigi legnagyobb térképével jelentkezett az új Port Royale játék - de ez vajon elég a győzelemhez?

Port Royale 4 előzetes - hajó, ha nem jó

Hír | 2020.07.16 13:00

A virtuális tengeri medvék bonthatják a vitorlát és készíthetik a rumot: folytatódik a Port Royale széria, amelybe a zárt béta során kóstolhattunk bele.

Még ez a hajós játék is előbb befut, mint a Skull & Bones

Hír | 2020.04.30 15:55

Már a zárt bétára lehet jelentkezni. Kalypso Media - Ubisoft: 1-0.

Gamescom 2019 - behajózik a Port Royale sorozat negyedik része

Hír | 2019.08.20 10:10

Készítsétek a rumot, ez egy hosszú út lesz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)