Prey

Prey kép

Tommy a cherokee indián törzs leszármazottja nem igazán hisz népe hitvilágában. Ám az idegenek támadása után, mikor is egy élő űrhajó felszippantja őket, a harc során, hogy megmentse övéit egyre inkább átérzi népe hitét és komoly szellemi harcokat is megvív, a harcok során ő maga is szellemharcossá válik. A játék a Doom 3 nem enyhén megtuningolt motorjára épül, ezáltal még inkább kihasználva lehetőségeit. A játékban eddig még soha nem látott játékmenet köszön vissza: portálok, anti-gravitációs elemek. A környezet sem mindennapi, a hajó egyes részei élő, organikus elemkből áll, míg mások fémből, a hajó mégis egy élőlény. A történet hátterében mégis főként a szerelem és önfeláldozás áll.


Prey - majdnem annyi kütyünk lesz, mint Bigyó Felügyelőnek

Hír | 2017.04.04 20:06

A Prey legújabb trailerében a Morgan által használható különböző kütyükkel ismerkedhetünk meg, amikből jó néhány akad majd a Talos I fedélzetén.

Prey - a jogok elvándoroltak

Hír | 2009.09.08 14:07

Az eddig az Apogee kezében lévő Prey jogok mostmár másik kiadó tulajdonában vannak.

Prey - Most már Linux alatt is fut

Hír | 2008.12.11 08:32

A fiatal cherokee indián, Tommy kalandja hosszú éveket felölelő várakozás után végre hajlandó Linux alatt is elindulni.

Prey szinte ingyen!

Hír | 2008.03.30 09:12

A Valve roppant vonzó ajánlattal állt elő, mely csupán erre a hétvégére érvényes, ám szerencsére senki nem maradt le.

Már MAC gépeken is támad a Prey

Hír | 2007.01.05 09:30

Az Aspyr Studios fejlesztőinek hála hamarosan MAC gépeken is elérhető lesz a Prey.

Prey: bezár a bazár, jön a végkielégítés

Hír | 2006.10.11 09:50

Nemrég kaptak szárnyra azok a pletykák, melyek szerint a Triton nevezetű, a Steamhez hasonló játékletöltő rendszer felmondta a szolgálatot. A hírt most a 2K Games is megerősítette, s elárulták, hogyan szeretnék kárpótolni az ügyfeleket.

Ingyenes Prey cuccok érkeznek!

Hír | 2006.09.16 09:33

Elméletileg már tudni lehetett, hogy a Human Head Studios a 3D Realms csapatával karöltve jelenleg valami plusz Prey tartalmon dolgozik - ám az mindenképp új, hogy a bónuszcsomag ingyenes lesz.

Prey patch közeleg

Hír | 2006.07.28 12:08

George Broussard a 3D Realms hivatalos fórumán elhintette, hogy bizony közeledik a Prey című FPS javítása. A PC-s változathoz szánt patch már tesztfázisban van, és az ígéretek szerint hamarosan meg is jelenik. Ezen felül várhatóak még új DM modellek és pályák is. Bizonyíték itt.

[MOVIE] PREY!!!!!! - ANYÁÁÁÁÁÁM!!!!

Hír | 2006.05.10 22:26

VÉÉÉÉÉGREEEEEEEEE, Mennyire vártam már ezt a pillanatot!!! Sikerült megkaparintani az új Prey Trailert is, mely újfent meggyőzött arról, hogy ez a játék távolról sem sz@rral gurít - már elnézést :) Professzionális rendezés, kiváló akciók, eszméletlen nagy kihívás, és valami hihetetlenül büntető grafika. Mi kell még? Talán a letöltő link nemde? :) Nyomás:

[OST] Prey

Hír | 2006.05.10 05:00

A DirectSong.com néhányunknak már talán ismerős lehet. Aránylag új kezdeményezés, hogy az oldalon a bolti megjelenéssel egy időben tölthetők le egyes zenei albumok, amelyek játékokhoz készültek, és saját komponálásúak. Így volt annak idején az Oblivion, s most a Prey is. Egyébként a két játék zenéjét ugyanaz a Jeremy Soule szerezte. Namármost, néhány dollárocskáért tökéletes minőségben beszerezhetjük az említett alkotások (és még néhány másik játék) zenéjét, illetve ingyen bele is hallgathatunk. Érdemes, hiszen ritkán készülnek manapság ilyen igényes muzsikák...

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)