Prey 2

Prey 2 kép

A hányatott sorsú Prey 2 játékmenetében a cseroki hős, Tommy helyét egy légi marsall, Killian Samuels veszi át, kinek repülőjét elrabolják az idegenek, s végül rengeteg kaland után egy idegen világban találja magát, ahol fejvadásznak áll. A játékmenet során trükkös kütyükkel és fegyverekkel felszerelkezve szabadon fedezhetjük fel a játék helyszínéül szolgáló Exodus világát. Az egykori légi marsall éveken át azt hiszi, hogy ő az egyetlen ember a bolygón, mígnem egy napon összefut Tommyval, akit semmiképpen sem akartak kihagyni a fejlesztők. Találkozásuk a történetre is rányomja a bélyegét. A nyitott világú FPS kizárólag PC-n, X360-on és PS3-on hajlandó elindulni és nem tartalmaz többjátékos módot.


Prey 2 - már készül a folytatás!

Hír | 2008.03.16 12:07

Úgy néz ki nem kell a Prey 2-re tíz évet várnunk: máris készül minden idők egyik legtovább "fejlesztett" játékának folytatása.

Már régóta készül a Prey 2?

Hír | 2006.08.17 11:26

Akik annak idején végigjátszották a Prey-t, s megvárták a stáblistát is, már egészen biztosak lehetnek abban, hogy lesz folytatása a történetnek. Most úgy tűnik, a Prey 2 már jó ideje készül titokban. Ezt a 3D Realms elnök-vezérigazgatója, Scott Miller mesélte el egy nemrégi interjúban. Az elmondottakból arra lehet következtetni, hogy a második részt szintén egy külső céggel csináltatják (az első részét a Humanhead Studios készítette). Scott arra a kérdésre, hogy épp min dolgoznak, így felelt: "A Prey 2-n természetesen! Éppen a harcrendszeren filózunk, illetve, hogy milyen újszerű játékelemeket ültethetnénk a folytatásba."

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)