Prince of Persia: The Shadow and The Flame

Prince of Persia: The Shadow and The Flame kép

A Prince of Persia: The Shadow and the Flame sok régi motorosnak ismerősen csenghet, ez ugyanis az első Prince of Persia 1993-ban megjelent folytatása, amely a Ubisoft döntésének értelmében iOS és Android eszközökre is elkészült. A mobilváltozat a felturbózott grafika mellett átdolgozott harcrendszert, taktikai kihívásokat és kombókat is tartalmaz, de achievementeket is gyűjtögethetünk kedvünkre. A Prince of Persia: The Shadow and the Flame újszerű irányítással, 3D-s köntösbe bújtatott 2D-s játékmenettel és játékbeli fizetős bolttal bír, tehát egyaránt szól az új és régi játékosoknak is.


Prince of Persia: The Shadow and The Flame - a herceg visszatért

Hír | 2013.07.25 21:50

...és kisebb, mint valaha. A mai naptól kapható a legújabb Prince of Persia játék, ennek kapcsán megérkezett az első videó is. Nem rossz ez.

Prince of Persia: The Shadow and the Flame - itt az új PoP játék

Hír | 2013.07.03 19:00

A Ubisoft nem titkolja tovább: valóban készül az új Prince of Persia, ráadásul egy hónapon belül már játszatunk is vele. Nem lesz mindenki boldog.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)