Pro Cycling Manager - Tour de France 2009

Pro Cycling Manager - Tour de France 2009 kép

Kerékpáros videojátékot fejleszteni sokáig őrültségnek tűnt, hiszen nagyon nehéz ezt a sportot hosszútávon is élvezhető, és persze eladható játék formájába önteni, ezért nem csoda, hogy a nagyobb játékfejlesztők nem igazán nyúltak a témához. A Cyanide stúdió srácainak azonban nagyszerű ötletük támadt: összevonták a sport menedzsment és a szimuláció műfaját, megalkotva a Pro Cycling Manager című hibridet. Az elképzelés olyannyira életképesnek bizonyult, hogy a játék csakhamar hatalmas népszerűségre tett szert a sportszerű biciklizés rajongói körében, az évente érkező folytatásokkal pedig egyre profibbá, kifinomultabbá válhatott. A fejlesztők az évek során egyre közelebb kerültek a kerékpáros sporthoz és annak meghatározó sportolóihoz, szakembereihez, így a játék hivatalossá vált, a Pro Cycling Manager - Tour de France 2009 pedig már nem csak a Tour de France, hanem a spanyol Vuelta a Espana hivatalos videojátéka címmel is büszkélkedhet. A híres körversenyek mellett további 180 versenyen vehetünk részt csapatunk menedzsereként vagy sportolóként. A szimulátor játékmódban a versenyek mintegy 720 tetszőleges szakaszán, többféle versenyszámban irányíthatunk közvetlenül egy versenyzőt, vagy közvetve egyszerre öt kerékpárost, stratégiai és taktikai utasításokat kiadva, kényesen ügyelve közben még a pulzusukra és az energia-szintjükre is. A játék kétségkívül legjobb, legösszetettebb része a karriermód, melynek során a 65 licencelt csapat egyikét (azok igazolt játékosaival), vagy 2009-es újdonságként egy általunk felépített álomcsapatot menedzselhetünk, figyelmet fordítva a pénzügyekre, szponzori szerződésekre, versenycélokra, edzéstervekre, valamint a tehetséggondozásra és utánpótlás-nevelésre. Sportvezetői tudásunkat a továbbfejlesztett MI-vel mérhetjük össze, de egyszerű biciklisként akár multizhatunk is. A versenyek hangulatát a szurkoló tömeg, és az új textúrákkal és effektekkel csinosított grafika igyekszik megteremteni, ám e téren még lenne hova fejlődni, és annak is örülnénk, ha jövőre már az ütközéseket is érzékelné a program. A Pro Cycling Manager - Tour de France 2009 játék 2009 nyarán jelent meg előbb PC-re, majd Xbox 360-ra és PSP-re. Hozzáértőknek erősen javallott, kezdőknek csak előtanulmányok után…


Pro Cycling Manager 2009 - Nyári bringázás és izomláz

Hír | 2009.02.15 20:27

Nyáron, egészen pontosan júniusban már gőzerővel pedálozhatunk a Pro Cycling Manager – Tour de France 2009-ben.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)