Pro Evolution Soccer 07

Pro Evolution Soccer 07 kép

A Pro Evolution Soccer 2007-es része több fontos újítást fog ezközölni, mint a kommentárok javítása, a mesterséges intelligencia javítása és új grafikus engine-t is kap a játék.


[KéPZ] A PES07 is szépül

Hír | 2007.06.19 13:46

A Fifa 08 új engine-el érkezik, de a Konami sem volt rest lecserélni a régi PS2-es motort egy újabb, szebb, modernebbre. Képek érkeztek az új PES-ből.

A PES 07 jobb lesz PS3-on

Hír | 2007.05.14 15:08

A PES sorozat már évek óta rendre nagyobb szakmai elismerést kap mint a rivális Fifa sorozat. A Konami focijátékában is hasonló változtatásokat fognak eszközölni mint a Fifa-ban.

Pro Evolution Soccer 2007 - Folytatás januárban

Hír | 2006.05.10 05:27

A Konami pontosabb infókat adott futballjáték-sorozatának következő darabjáról, a Pro Evolution Soccer 2007-ről. A PES legújabb része 2007. januárjában jelenik meg, az újítások között elsősorban a több nemzetközi csapatot és licenszet (például a holland válogatott és játéksaik nevei), valamint a bővített játékmódokat említhetjük meg. A Konami ígérete szerint gyorsabb játékmenet vár majd ránk. Lehetőségünk lesz mixelt kontinenstornára, így nemzetközi küzdelmek lebonyolítására, melyek során négy kontinens válogatottjaival szemben mérhetjük össze erőnket. Immár Argentína, Olaszország, Hollandia, Spanyolország és Svédország is teljesen licenszeltként kerülnek a szimulátorba. Sokkal hosszabb és élvezetesebb lesz a Master League - ezt nagyon reméljük! Az irányítás egyszerűbb, míg a mesterséges intelligencia okosabb lesz az új részben. Példának okáért nem egy monoton felfutó gárdával hajtunk a gyepen, hanem támadóink eszeveszetten rohangálnak a pályán, kérvén a labdát egy mégjobb pozícióból.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)