Pro Evolution Soccer 2012

Pro Evolution Soccer 2012 kép

A Pro Evolution Soccer 2012 az eddig megszokottnál még jobban a csapatjátékra összpontosít, hogy úgy érezzük, valóban a csapat tagjai vagyunk. Konamiék megszerezték az UEFA Bajnokok Ligája és az UEFA Európa Liga kizárólagos jogait, úgyhogy nem lehet okunk panaszra. A focit szimuláló játékok az egy az egy elleni "játékmódot", ami egyre fontosabb, nemigen emelték ki eddig - de a Pro Evolution Soccer 2012 kísérletet tesz arra, hogy az egy az egy elleni játék is elnyerje méltó helyét egy számítógépes focijátékban. A játék rengeteg platformon érhető el, hogy csak párat említsünk: Xbox 360, PlayStation 3, PC, PlayStation 2, PlayStation Portable, Nintendo Wii, Nintendo 3DS, stb.


Pro Evolution Soccer 2012 teszt

Teszt | 2012.07.04 17:29

A Konami fociprogramja, amely a FIFA sorozat nagy versenytársa. Forradalmi változásokat nem hozott (ahogy a valódi foci sem), de amit nyújt, az megbízható.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)