Pure Farming 2018

Pure Farming 2018 kép
  • Fejlesztő: Techland
  • Kiadó: Techland
  • Platform: PC
  • Stílus: Szimulátor
  • Megjelenés: 2018.03.13.
  • Korhatár: 3+

Komplett farmszimuláció, amelyben nem csupán a földdel kell foglalkozni, hanem még nyulaink is lehetnek. A Focus Home Interactive joggal érezhette magát egyeduralkodónak a farmszimulátorok műfajában a Farming Simulator sorozatával, azonban jött a Techland és elhatározta, hogy tripla A-kategóriás címet farag a koncepcióból a Pure Farming 2018-cal. Figyelték a fórumokat és megnézték, hogy mire vágynak a játékosok, így többek között olyan sokat kért funkciókkal látták el a Pure Farming 17-et, mint az állatok tartása, növények üvegházban való nevelése, valamint a világ több pontjára való ellátogatás (az Egyesült Államok mellett Olaszországban, Kolumbiában és Japánban is megfordulhatunk). A kampány mellett négy fős kooperatív és scenario mód is várja a farmszimulátorok szerelmeseit, de akár szabadon, bármiféle kötöttségek nélkül is játszhatnak.

Elolvasom a tesztet

Pure Farming 2018 teszt - a farm új királya?

Teszt | 2018.04.08 19:21

A Techland igyekezett összehozni a legteljesebb, legkielégítőbb farmszimulátort - kétes sikerrel.

Pure Farming 17: The Simulator - ilyen lesz a Techland farmolós játéka

Hír | 2016.08.25 16:15

Végre egy hosszabb előzetesen is megmutatja magát a Pure Farming 17: The Simulator, ami megváltoztathatja bennünk a farmszimulátokról alkotott elképzelést.

Felejtsétek el, amit eddig a farmszimulátorokról gondoltatok

Hír | 2016.08.19 14:00

Rengeteg szimulátor kapható jelenleg, a nagy többség a boltok turkálókosaraiban végzi, és egy nagyon szűk rétegnek nyújt szórakozást. A Pure Farming 17: The Simulator viszont megmutatja, hogyan kell ezt jól csinálni.

A farmszimulátorok kategóriáját akarják forradalmasítani a Dying Light fejlesztői

Hír | 2016.08.01 14:55

Miután a zombis FPS-ek világát már sikerült kicsit felráznia, a Techland valami teljesen más célt tűzött ki maga elé: megalkotni a legjobb farmgazdálkodós játékot. Ez lehet a Pure Farming 17: The Simulator.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)