Pure Football

Pure Football kép

A Ubisoft a Shaun White Skateboarding című gördeszkás játéka után egy vadonatúj focis játékkal szeretné növelni részesedését a sportjátékok piacán. A Ubisoft Vancouver csapata által hegesztett Pure Football nem a komolyabb, szimulátoros vonalat képviselő FIFA vagy a Pro Evolution Soccer című sorozatokkal szeretne versenyre kelni, inkább az erősen árkád Fifa Street által kitaposott úton indul el. A realitás, a minél pontosabb szimuláció és a sportszerűség helyett a látványos, pörgős, erőteljes és kissé erőszakos játékmenetre helyezi a hangsúlyt, melyben a műfajban újdonságnak számító váll fölötti kameranézet is segíti, hiszen még nagyobb lehet az izgalom, ha jobban a meccs részének érezhetjük magunkat. 230 focista, 17 közismert nemzeti válogatott és 17 legendás játékos csatázhat a legkülönfélébb pályákon (nem csak stadion lesz: a Pure Football afféle grund-foci), és akár saját karaktert is kinevelhetünk, akinek karrierje egészen a bajnokságig ívelhet. Helyben négyen játszhatják a többjátékos módot, online pedig 1v1 meccsekre lesz lehetőség, és a ranglistákra is felkerülhetünk. A Pure Football árkád őrülete még a nyári fociláz kezdete előtt, május 28-án megérkezik PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.


Pure Football - Legendákkal érkezik

Hír | 2010.05.18 12:08

Igazi futball-legendákkal érkezik a Pure Football

Pure Football - itt az első videó, további részletek

Hír | 2010.03.04 21:17

A bejelentés után nem sokkal a Ubisoft részleteket is közölt legújabb focis játékáról, egy videó és pár kép kíséretében.

Shaun White Skateboarding és Pure Football a láthatáron

Hír | 2010.03.04 20:26

A Ubisoft ma jelentette be, hogy két új játékkal kívánja bővíteni a sportjátékok piacát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)