Quake III: Arena

Quake III: Arena kép

A Quake III: Arena Quake-sorozat multiplayer-re kihegyezett harmadik része. A legenda, mely profi játékosok ezreit termelte ki. Az grafikus motor, mely évekre meghatározta a játékfejlesztés irányát. Lan-partik máig kedves vendége, sokunk lelkének egy kis darabkája. John Carmack gyermeke, kinek napjainkra már eléggé megkopott a ruhája, de vitathatatlan nagysága és érdemei még sokáig fogják a játékostársadalom elismerését kiérdemelni. Quake Arena Arcade néven hamarosan Xbox 360-on is tiszteletét teszi.


QuakeCon - három elképesztő Quake III meccs

Hír | 2013.08.02 17:00

Ezt a három Quake III meccset egyszerűen meg kell nézni, egyszerre nosztalgikus és végtelenül izgalmas.

Quake III Arena - a számítógép nem akar harcolni

Hír | 2013.07.05 21:40

Egészen hihetetlen történet következik egy Quake III Arena szerverről, mely négy éven keresztül a feledés homályába veszett.

Quake Arena Arcade - jövő héttől az Xbox Live Arcade-on

Hír | 2010.12.11 13:45

Hamarosan végre elérkezik a pillanat, amikor a népszerű játék letölthetővé válik az Xbox Live Arcade-ról.

Quake Arena Arcade - Játékmenet videók

Hír | 2010.10.15 16:29

Még él az Xbox360-as Quake III projekt.

Boldog Születésnapot Quake!

Hír | 2007.06.23 07:27

A játékvilágot és az egész játékos társadalmat befolyásoló és egyben erőteljesen megváltoztató alkotásról van szó. Az id már korábbi alkotásaival is nagyon a fókuszba került, de valahogy a Quake név rengette meg lejobban a földet.

Megérkezett az önállóan játszható Urban Terror 4.0

Hír | 2007.04.07 11:31

A Quake III: Arena játékosoknak nem hiszem, hogy be kellene mutatni az Urban Terror modifikációt, ami valós fegyvereket és valós alapú helyszíneket kínál nekünk, ráadásul már az alap játékot sem igényli többé.

Hamarosan érkezik az Urban Terror 4.0

Hír | 2007.03.29 15:05

Anno még Quake 3 modifikációként jelent meg egy, a valós fegyverekre alapozott mod, aminek hamarosan itt a legújabb kiadása.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)