Quantum Break

Quantum Break kép

Az Alan Wake részekkel elhíresült Remedy Entertainment szakított egy időre a thriller író horrorba illő kalandjaival, hogy megalkothassa az Xbox One-exkluzív Quantum Breaket. Az alkotás főszereplője egy Jack nevű férfi, aki a játékmenet során képes átmenetileg megállítani az időt. A hatvan másodperc alatt szó szerint ledermed a világ és akihez hozzáér, az egészen egyszerűen újraindul. A Quantum Break nem csupán a monitorokon, de a televíziók képernyőjén is ott lesz sorozat formájában, amely szorosan egybefűződik a Remedy játékával.

Elolvasom a tesztet

Quantum Break - a sorozat a lemezen lesz

Hír | 2013.11.27 15:00

A Quantum Break egy ígéretes Xbox One cím, melynek játékosai befolyásolhatják a hozzá tartozó TV sorozat eseményeinek alakulását. De hogy is van ez?

Quantum Break - hív a sötét oldal

Hír | 2013.11.24 12:00

Ha a médiumokon átívelő történetvezetés nem lett volna elég, a Remedy most egy újabb csavarral próbálja az Xbox One felé terelgetni a vásárlókat.

Quantum Break - gyorsan nézz bele!

Hír | 2013.11.22 12:30

Az Xbox One nyitóbuliján sok érdekesség volt látható, például pár másodpercnyi Quantum Break is.

Quantum Break - hogy lesz játék és tévésorozat?

Hír | 2013.06.23 22:00

Sam Lake, a Max Payne és Alan Wake írója újabb részleteket osztott meg a játék és a TV sorozat egységéről.

Quantum Break - a TV sorozat és a játék kapcsolatának részletei

Hír | 2013.06.13 01:21

Mint tudjuk, az Alan Wake fejlesztőinek új projektje érdekes kezdeményezés lesz, a fejlesztők most részletezték, hogy hogyan is fog működni.

E3 2013 - Quantum Break bemutató

Hír | 2013.06.10 19:40

Folytatódik az Xbox One exkluzív címek sora, most a Quantum Break nevű csoda van soron, amiből már láthattunk egy keveset.

Quantum Break - borítókép a főszereplővel

Hír | 2013.05.30 17:00

A Remedy Entertainment a következő nagy dobásával, az Xbox One-exkluzív Quantum Breakkel kapcsolatban egyelőre hallgat, de a hivatalos borítóképet még most, az E3 előtt megcsodálhatjuk.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)