Quantum Conundrum

Quantum Conundrum kép

A kicsit nehezen kiejthető Quantum Conundrum az eddig ismeretlen Airtight Games indie csapat második játéka, melyet többek között a korábban Valve-nál dolgozó Kim Swift, a híres-neves Portal lead designere készített. A játék témaköre ennek nyomán egy puzzle-platformer, melyben a különböző dimenziókkal (lassú, nehéz, "puha") variálva kell elérnünk az úti célunkat. A történet szerint mi egy híres (és valamennyire őrült) tudós, Professor Fitz Quadwrangle 12 éves unokaöccse vagyunk, aki nyaranta rendszeresen ellátogatott a professzor otthonába. Ezúttal azonban a kastélyba érkezve csak az üres szobák fogadnak minket, és a Prof is csak egy hangosbeszélőn keresztül közli velünk hogy valami...elromlott. Így nincs más választásunk mint az őrültebbnél-őrültebb kísérleti szobákat végigjárva megtaláljuk és kimentsük a professzort. A játékmenet magában amilyen egyszerű, olyan nehéz is; a végén már 4 féle dimenzió-variálás néha komolyabb fejtörésre készteti az embert, de semmi sem megoldhatatlan. A pályák alatt pedig a Prof szövegelései szolgáltatják az aktuális humoradagot.


Quantum Conundrum - két DLC érkezik, az egyik már jövő héten

Hír | 2012.07.25 08:38

A Square bejelentette, hogy a letölthető csomagra éhes játékosoknak már nem kell sokat várniuk.

Quantum Conundrum - megérkezett a demó

Hír | 2012.07.04 15:41

Sokan vágynak titokban arra, hogy legyen egy őrült tudós nagybácsikájuk, aki képes mindenféle különleges dolgokat feltalálni.

Quantum Conundrum E3 trailer

Hír | 2012.06.01 12:35

A Portal megteremtéséért felelős Kim Swift előhozakodik első saját fejlesztésű játékával, mely a dimenzióváltásra fókuszál.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)