Quest for Infamy

Quest for Infamy kép

A Quest for Infamy egy igazi időutazás a kilencvenes évekbe. Megidézi az akkori point and click szerepjátékok hangulatát, köszönhetően mind játékmenetének, mind grafikájának. A Quest for Infamy igazi hardcore élményt nyújt, hiszen nincs benne tutorial és semmilyen segítséget nem ad, mindenre magunktól kell rájönnünk. A játékban William Roehm-ot irányítjuk, akivel hárrom "céh" közül választhatunk, hogy hova szeretnénk tartozni. Így lehetünk varázslók, tolvajok vagy akár útonállók. Döntésünk után megkapjuk első küldetésünket, majd a játék utunkra bocsát minket és megkezdhetjük kalandozásunkat Volksville környékén.


Quest for Infamy teszt - ó, azok a 90-es évek

Teszt | 2014.09.18 20:21

A kilencvenes évek kaland- és szerepjátékait felidéző humoros alkotás, amely minden pozitívumával és negatívumával együtt megpróbál visszarepíteni a múltba.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)