Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered

Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered kép

A 2009-es Red Faction Guerilla felújított változata szebb textúrák mellett kínálja ugyanazt az élményt, mint az eredeti verzió kilenc éve. Alec Masont irányítva szép lassan az egész Mars bolygót fel kell szabadítanunk az Earth Defense Force erőitől, ezalatt pedig válogatott szerszámokkal rombolhatjuk apró darabokra a környezetünket. Kalapácsunk és fegyvereink nyomán kártyavárként omlik össze a legnagyobb toronyház is.

Elolvasom a tesztet

Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered teszt - újra fellendül a marsi építőipar

Teszt | 2018.07.22 21:50

Kilenc év hosszú idő, ezalatt rengeteget változik a játékipar és a játékosok igényei is. A Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered egyetlen komolyabb problémája pedig tényleg csak az, hogy már nem 2009-et írunk.

Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered - hamarosan érkezik a felújított változat

Hír | 2018.03.29 16:09

Kaptunk néhány screenshotot a felturbózott játékból, ami a tervek szerint nemsokára meg is jelenik.

A jelenlegi konzolgenerációra jöhet a Red Faction: Guerrilla

Hír | 2018.01.18 18:00

A kiadó még nem jelentette be a Red Faction: Guerrilla PS4-es és Xbox One-os változatait, de egy üzletlánc honlapján már feltűnt a két új verzió.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)