Resident Evil: Revelations

Resident Evil: Revelations kép

A Resident Evil: Revelations a széria hagyományokat követi, és személyében egy egész estés, vérbeli túlélőhorrort tisztelhetünk. A történet szerint az európai felségvizeken egy luxushajó szörnyű zombi invázióba ütközik, de szerencsére a két jól ismert hős, a csinos Jill Valentine és társa, Chris Redfield is a helyszínen tartózkodik, ezért van még remény a túlélők megmentésére. Első látásra úgy tűnhet, hogy egy akció-központú Resident Evil 5 utóddal állunk szemben, de inkább annak és az első, klasszikus trilógiának ötvözetéről beszélhetünk. Ezúttal is sok a harccal találhatjuk szembe magunkat a játékmenet során, de az események már inkább a félelemkeltésre és a felfedezésekre koncentrálnak, az akció és a kooperatív lehetőségek helyett inkább lassabb, lopakodós kalandokban lehet részünk. A feszültség nem a pörgős zombi-aprításban, inkább a hirtelen ijesztgetésben keresendő, abban, hogy sose tudhatjuk, mi ugrik ki az ajtó mögül, vagy mi támad ránk a sötét folyosókon. A hátborzongató hangok, a visszhangzó sóhajok, nyögések, mormogások tovább fokozzák a rettegést, ehhez pedig a szép, tiszta, nem eltúlzott, mégis érezhető 3D hatás társul, amely mintha tényleg egy háromdimenziós világba engedne bepillantást.


Úgy tűnik, hogy készül a Resident Evil Revelations 3

Hír | 2020.11.24 08:55

A Capcom nemrégiben kiszivárgott adataira reagált egy a stúdióhoz közeli forrás, aki szerint az egyik kódnév mögött igazából a Revelations spin-off sorozat folytatása áll.

A Resident Evil: Revelations 1-2 Switchen is nagyon para lesz a trailerek alapján

Hír | 2017.09.25 11:05

Befutott a november végén érkező játékok első előzetese, ezek alapján pedig a Nintendo konzolján sem lesz panaszunk a megvalósításra.

Resident Evil: Revelations 1-2 - Switchre jönnek a zombik

Hír | 2017.09.07 08:45

A Nintendo Switch megannyi családbarát címe után egy kicsit korhatárosabb mókát is élvezhetünk majd a hibriden a Resident Evil: Revelations első és második részével.

Resident Evil: Revelations - már PS4-re és Xbox One-ra is elérhető

Hír | 2017.08.30 22:30

Nem kellett rá sokat várnunk, hogy a jelenlegi generáción is elrajtoljon a Resident Evil: Revelations, de mielőtt belevágnánk, még érdemes rákészülni a remasterre a launch trailerrel.

Resident Evil: Revelations - kiderült, mikor érkezik PS4-re és Xbox One-ra

Hír | 2017.08.01 13:50

Hamarosan a jelenlegi generációs konzolok tulajdonosai sem maradnak ki a Resident Evil: Revelationsből. Kaptunk egy előzetest is, mert az előzetesek jók és nyugtatják az idegeket.

Újabb portokat kap a Resident Evil Revelations

Hír | 2017.07.14 11:30

Már több mint négy éve, hogy kijöttek a legutóbbi Revelations portok, így pont itt volt az ideje újra elővenni az eredetileg 3DS-re megjelent horrort. Rókabőrt valaki?

Resident Evil: Revelations - mozgásban a PS4-es és Xbox One-os verzió

Hír | 2017.05.16 16:15

A Capcom a jelenlegi generációs konzolokra is elhozza a Resident Evil: Revelations spin-offot, ebből nézhetünk most meg két gameplay videót az akcióra és a felfedezésre kiélezve.

Resident Evil: Revelations - Xbox One-ra és PS4-re is jön

Hír | 2017.03.13 18:11

A Resident Evil széria korábbi részeit folyamatosan újítja fel a Capcom, a számozott részek mellett pedig elkészítik az elsőként 3DS-re megjelent spinoff PlayStation 4-es és Xbox One-os átiratát is.

Újabb tíz játékhoz tölthettek magyarítást

Hír | 2016.05.05 13:35

Többek között a Resident Evil: Revelations, a Heroes of Might and Magic és a Telltale-féle Game of Thrones hatodik fejezetének honosítása készült el, érdemes átböngészni a listát.

Resident Evil - "a Revelations a régi túlélőhorror rajongóké"

Hír | 2014.09.22 17:21

A Resident Evil: Revelations 2 producere elmondta, hogy miért is olyan fontos ez az alsorozat és miben különbözik a számozott Resident Evil részektől.

Resident Evil: Revelations Unveiled Edition The Best - új trailer jött

Hír | 2014.06.05 13:22

Japánban még június folyamán megjelenik a Resident Evil: Revelations felturbózott kiadása, ami nem sokkal lesz szebb, inkább tartalmában kínál többet.

Resident Evil: Revelations - nem fogyott rosszul a HD kiadás

Hír | 2014.02.09 13:57

A Resident Evil: Revelations PC-re és konzolokra megjelent változatának eladásai ugyan nem szorongatják meg a nagyokat, de azért közel sem nevezhető bukásnak.

Resident Evil: Revelations HD teszt - zombi nincs benne

Teszt | 2013.05.25 10:00

A 3DS-re megjelent Resident Evil: Revelations HD most konzolon és PC-n tért vissza. Szebb, lágyabb, jobb.

Resident Evil: Revelations - érkeznek az első DLC-k is

Hír | 2013.05.21 11:40

Kiderült, hogy mikor számíthatunk a héten nagygépekre is megjelenő Resident Evil: Revelations első bővítményeire.

Resident Evil: Revelations - megérkeztek az első értékelések

Hír | 2013.05.21 07:30

Már ezen a héten megjelenik a Resident Evil: Revelations. Az újságírók már kézhez kapták a példányukat, lássuk, hogy mit szóltak hozzá.

Resident Evil: Revelations - tölthető a demó

Hír | 2013.05.15 16:35

A játék teljes verziójának megjelenése sincs már messze, de ha nem tudtok várni addig, töltsétek le a Resident Evil: Revelations demóját hamar.

Resident Evil: Revelations - pánikhoz szól a nóta

Hír | 2013.05.11 14:50

Újabb fejlesztői napló érkezett a Resident Evil: Revelations-höz, amiben a játék horrorelemeiről beszélnek a készítők.

Resident Evil: Revelations - náthás szörnyek

Hír | 2013.05.06 09:50

A hamarosan érkező Revelations legújabb fejlesztői naplójából megtudhatjuk, hogy azért ijesztőek a franchise szörnyei, mert olyan vírusokat kaptak el, amiket mi magunk is bármikor elkaphatunk.

Resident Evil: Revelations - előrendelői akció a Steamen

Hír | 2013.04.11 13:10

A 3DS-exkluzivitás tovaszállt, az asztali platformokra szánt Resident Evil: Revelations előrendelése megkezdődött.

Resident Evil: Revelations - leesett az állunk

Hír | 2013.04.03 08:28

A nagygépekre szánt Resident Evil: Revelations első képkockái meghazudtolják a játék 3DS-eredetét, a gépigény pedig barátságosra sikerült.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)