Resident Evil: The Darkside Chronicles

Resident Evil: The Darkside Chronicles kép

A Capcom legújabb Resident Evil játékában, amely a The Darkside Chronicles névre hallgat, a Resident Evil 2, és a Resident Evil: Code Veronica főhőseinek kalandjait élvezhetjük. Leon, Jill, Steve, és Claire működését ezúttal teljesen új perspektívából szemlélhetjük meg. Éles szemre, és fürge célzóképességre lesz szükségünk, ha sikerrel kívánunk szembeszállni a fertőzöttek hordáinak. Jutalmunk a Resident Evil univerzumának eddig ismeretlen, valamint a sorozat főhősének sötét titkai lesznek. A Darkside Chronicles Európában a Nintendo Zapper kontrollerjével együtt lesz kapható.


GameStart ZombiFest - Resident Evil: The Darkside Chronicles

Hír | 2014.02.13 22:44

A sötét oldal krónikái, de nem a Csillagok háborújában, hanem a Resident Evilben. Újra itt a GameStart, még mindig a ZombiFesttel.

Resident Evil felújítás jön PlayStation 3-ra

Hír | 2011.11.01 11:20

A HD minőségre felhúzott klasszikusok korát éljük, most éppen a PS3-ra bejelentett Resident Evil Chronicles sorozat okán tapsikolhatnak a zombigyilkos rajongók.

Resident Evil - The Darkside Chronicles - 2db hosszú trailer

Hír | 2009.09.06 14:23

Mennyiszer hallom, hogy: "Wiire nem jönnek ki jó játékok", meg hogy: "Wiire semmi komoly játék nem jelenik meg". Már sokszor cáfoltuk ezt, de most aztán tényleg!

Resident Evil: The Darkside Chronicles képcsokor

Hír | 2009.08.25 14:00

Érkezett néhány szép kép, a Capcom legújabb Resident Evil játékáról.

Resident Evil: The Darkside Chronicles trailer

Hír | 2009.03.12 20:14

Japánban is bemutatkozott a Resident Evil: The Darkside Chronicles, mellékeltek hozzá csinos trailert is.

Resident Evil: The Darkside Chronicles bejelentés

Hír | 2009.03.11 20:20

Resident Evil: The Darkside Chronicles néven Wii exkluzív bejelentést kaptunk a Capcom fejlesztőitől.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)