Ridge Racer Unbounded

Ridge Racer Unbounded kép

A verseny elindult! Elég bátor vagy, hogy Te is beszállj? A Ridge Racer népes családja újabb taggal büszkélkedhet, név szerint a Ridge Racer Unbounded-al. A játék könnyfakasztó grafikájával tárja elénk a legextrémebb és leggyorsabb gumikoptató műalkotásokat, amik garantáltan kielégíti mindenki száguldási ingerét. Ezekkel a káprázatos kocsikkal a legkülönbözőbb helyszíneken zabáltathatjuk a benzint, egymással versengve. A Ridge Racer Unbounded-ben a féktelen száguldás mellett, azonban helyet kapott a Burnout sorozatban már tapasztalt eszeveszett rombolás lehetősége is, aminek köszönhetően látványosan megrongálhatjuk a környezetünket és ellenfeleinket egyaránt. Nem tudsz valakit megelőzni? Semmi gond! Csapj oda neki és nézd, ahogy szaltókat produkálva esik darabokra riválisod. A pályaszerkesztő segítségével akár saját pályádat is megalkothatod, amin aztán a többi játékossal is megküzdhetsz online!


Ridge Racer Unbounded - szerverek lekapcsolva

Hír | 2015.02.27 17:19

Ha online akartok a Ridge Racer Unboundeddal játszani, sajnos már nem fogtok tudni: a Bandai Namco ma lekapcsolta a játék szervereit.

Ridge Racer Unbounded: 30 percnyi jáékmenet

Hír | 2012.03.24 18:10

Aki nem tudja eldönteni még a márciusi GameStar elolvasása után sem, hogy tetszik-e neki a játék, az bukjon rá erre a videóra.

Zúzós trailer a Ridge Racer: Unboundedből

Hír | 2012.03.23 16:00

A márciusi GameStarban ugyan leteszteltük már, de ezt a destruktív trailert mindenképpen látnotok kell.

Ridge Racer Unbounded - videón a városszerkesztő

Hír | 2012.03.22 20:55

A Ridge Racer széria legújabb epizódja több ponton is eltér a korábbiaktól, ilyen például a város szabad alakításának lehetősége is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)