RIGS: Mechanized Combat League

RIGS: Mechanized Combat League kép

A VR robotharc akár a jövő sportja is lehetne, és a RIGS pontosan azt hivatott bemutatni. A Guerrilla Cambridge (Killzone: Mercenary) különleges játékának lényege, hogy egy hatalmas arénában harcolhatunk egymással egy-egy robotot irányítva, sci-fi környezetben, egy képzelt jövőbeli sportot űzve. Viszont mindezt kizárólag a PlayStation VR használatával élhetjük át.


RIGS Mechanized Combat League - nem jön több DLC

Hír | 2017.01.19 17:10

Bár a Guerrilla Cambridge bezárása után a nagy stúdió még támogatja a RIGS-et, a tervezett új tartalmakból már semmit nem fogunk látni.

Bezár a Guerrilla Cambridge

Hír | 2017.01.12 14:31

Átalakítások miatt megszűnik a Killzone sorozatot, a Horizon: Zero Dawnt és legutóbb a R.I.G.S-et készítő Guerrilla cambridge-i stúdiója.

RIGS Mechanized Combat League - nézd meg az első félórát

Hír | 2016.10.13 13:04

Több, mint félórán keresztül nézhetjük, hogy milyen az, ha a Titanfall robotjait keresztezzük a Guerrilla Games stílusával és a PlayStation VR-ral. Ez a RIGS: Mechanized Combat League.

RIGS: Mechanized Combat League trailer - egyre hangulatosabb ez a VR robotharc

Hír | 2016.03.16 17:16

Mit kapunk akkor, ha a Titanfall robotjait keresztezzük a PlayStation VR-ral és a Guerrilla Games stílusával? A RIGS: Mechanized Combat League legújabb trailere tökéletes választ ad erre a kérdésre.

PGW 2015 - A VR robotharc a jövő sportja is lehetne

Hír | 2015.10.27 22:05

A hatalmas arénában szaladgáló robotokkal operáló RIGS pont olyan, mintha egy sci-fiből húzták volna elő, de már most imádjuk.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)