Rise of the Immortals

Rise of the Immortals kép

A Petroglyph új multis címe immáron nyílt bétában is elérhető. Jöjjenek a jó hírek: aki részt vesz a nyílt bétában az 1000 Petroglyph coin tulajdonosa lesz, amely 10 dolcsit ér. Emellett kap egy exklúzív Immortal skint is. A játék maga hamarosan megjelenik, a skin pedig, amit kapni fogtok az az arany változatú robot-öltönyös Psychozen, aki The King of Bling névre hallgat. "A Petroglyph több ezer játékos segítségével már hónapok óta tesztelte a játékot zárt bétában. Végre készen állunk arra, hogy megmutassuk a klasszul kipolírozott Rise of the Immortalst a világnak" - nyilatkozta Steve Wetherill, a játék producere. "A béta játékosok forradalmian új fícsöröket találnak majd a játékban, amelyek újak a MOBA stílusban (MOBA = Massively Online Battle Arena). A PvE térképektől kezdve a karakterek perzisztenciájáig úgy reméljük, minden MOBA rajongó fantasztikusnak találja majd a Rise of the Immortals-t"


Rise of the Immortals - nyílt béta elérhető

Hír | 2011.07.05 20:49

A Petroglyph új multis címe immáron nyílt bétában is elérhető.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)