Rocksmith

Rocksmith kép

A Rocksmith-szel bárki megtanulhat gitározni, aki érez magában kellő elhivatottságot. Egy jack-to-usb átalakítóval bármilyen elektromos gitárt rádughatunk Xbox 360 vagy PlayStation 3 konzolunkra, esetleg PC-nkre, aztán mehet a zúzás. A Ubisoft által fejlesztett Rocksmith felhozatalában olyan előadók és csapatok klasszikusait játszhatjuk el, mint a Muse, Eric Clapton, David Bowie, Franz Ferdinand, Lenny Kravitz, a Nirvana, a Radiohead, a The Rolling Stones, vagy éppen a Red Hot Chilli Peppers. Gitárra fel!


Rocksmith - egy 10 éves kislány jobban zúzza, mint te

Hír | 2014.07.25 16:06

Ha valakinek eddig az volt a meggyőződése, hogy a Rocksmith az érettebb korosztálynak való, és a kicsik maradjanak csak a Guitar Heronál, az most gondolja újra dolgot.

Rocksmith 2015 megjelenés - egyelőre nincs tervben

Hír | 2014.06.23 11:45

A Ubisoft ritmusjátéka tavaly folytatást kapott, és azt hittük, hogy évente jön egy új rész. Na, ez már nem biztos.

Rocksmith - a Ubisoft megtalálta a tökéletes másolásvédelmet

Hír | 2012.10.22 21:05

Sokan bírálják a Ubisoftot a becsületes felhasználók életét megnehezítő másolásvédelmi eljárások használata miatt, a cég pedig folyamatosan bizonyítja, hogy a bírálatok nem alaptalanok.

GameTár 2012.10.03. - Rocksmith

Hír | 2012.10.03 16:34

Nagyon sokat várt ez az adás arra, hogy végre megjelenhessen. A lényeg az, hogy végre elkészült, itt van, és mivel éppen mostanság került boltokba a Rocksmith, ezért még az időzítés sem olyan kellemetlen. Jöhet a rock&roll?

Végre Európában is megjelenhet a Rocksmith

Hír | 2012.08.23 18:11

A Ubisoft valódi gitárral működő ritmusjátékát egy jogvita miatt nem forgalmazhatta kontinensünkön.

Rocksmith - a közönség véleménye

Hír | 2012.08.15 19:30

A Ubisoft körbejárta Nyugat-Európa legnagyobb fesztiváljait, hogy a kilátogatók élőben ismerhessék meg a Rocksmith élményt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)