Rogue Company

Rogue Company kép

A Rogue Company a Smite és a Paladins készítőinek multiplayer lövöldéje, amelyben elit zsoldosokat irányítva küzdhetnek meg egymással a játékosok különféle fegyverekkel, kütyükkel és képességekkel felvértezve, 4v4 és 2v2 játékmódokban, változatos helyszíneken. A cross-play funkciónak köszönhetően négy platform játékosai csaphatnak össze és használhatják ki a karakterek, valamint a környezet előnyeit a győzelem érdekében.


Ingyenesen játszható a SMITE kiadójának kompetitív shootere

Hír | 2020.10.05 13:37

A Hi-Rez legújabb akciójátéka, a Rogue Company még a fizetős zárt béta ellenére is lenyűgözően szép, 2 milliós játékostábort hozott össze. A mai naptól kezdve teljesen szabad a pálya.

Ilyen lesz a Rogue Company, a Smite készítőinek újdonsága

Hír | 2020.03.26 12:33

A Hi-Rez Studios ezúttal egy multis lövöldével akar beletenyerelni a tutiba.

Rogue Company - vadonatúj lövöldözős játékot jelentettek be a Smite és a Paladins fejlesztői

Hír | 2019.09.06 20:23

A Hi-Rez Studios által kiadott játék számos platformon elérhető lesz, és a live service modellt használja majd.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)