R.U.S.E.

R.U.S.E. kép

A Ubisoft az Act of War sorozattal nevet szerzett Eugen Systems csapatára bízta második világháborús taktikai RTS-e, a szenzációsnak ígérkező R.U.S.E. elkészítését. A fejlesztők nem hirdettek forradalmat, és nem szeretnék fenekestül felforgatni a valósidejű stratégiák világát, ám a klasszikus RTS elemek mellett több olyan újdonságot is hoznak a műfajba, amelyekkel máshol még nem találkoztunk. A játék szerencsére nem követte a pörgős akciókat túlhajszoló társait, hanem megmaradt komoly, keményvonalas stratégiának, de remek kezelhetőségének, és különleges megoldásainak hála sokak számára élvezhető, izgalmas játékmenetet ígér. A R.U.S.E. cím a játék legérdekesebb elemére, az ellenfél megtévesztésének ravasz módszereire utal, melyet a készítők szerint a Texas Holdem póker ihletett, de a brit Montgomery tábornok hadműveleteire is emlékeztet, amikor 1942-ben a bolondját járatta a német csapatokkal Észak-Afrikában. Küldetésünk kezdetekor három Ruse kártyát kapunk, amelyek a megtévesztés különféle képességeit rejtik: az információszerzés, információ elrejtése, illetve hamis információ közlése kategóriákra bontható cselek között olyasmikkel találkozhatunk, mint az álcázás, a rádiócsend, az adatfejtés, vagy a hamis hadsereg. A R.U.S.E. másik érdekessége a nézőpontok megreformálása: távoli nézetben terepasztalként szemlélhetjük a hadszínteret, megtervezhetjük stratégiánkat, és kijátszhatjuk a Ruse kártyákat (szellemes ötlet, hogy a képernyő szélein a parancsnoki szoba is megjelenik), madártávlati nézetben közvetlenül irányíthatjuk seregeinket és erőforrásainkat, a legközelebbi nézetben pedig katonáink között élhetjük át a harcokat. Az IrisZoom grafikus motor villámgyors váltást tesz lehetővé a nézetek között, és lenyűgöző grafikával ajándékoz meg bennünket. Nagy élmény a fejlett nyolcfős multiplayer, de természetesen single kampányban is részt vehetünk Európa és Észak-Afrika változatos csatamezőin. A R.U.S.E. legkorábban 2010 őszén érkezhet meg PC, Xbox 360, és PS3 platformokra.


R.U.S.E. - Előzetes

Hír | 2009.03.29 16:46

A Ubisoft az Endwarral már megpróbálta megpiszkálni az RTS műfaját, most a R.U.S.E. következik: ismét sikerült kitalálni néhány újdonságot!

R.U.S.E. - Az Ubisoft bejelentette új stratégiáját

Hír | 2009.03.24 19:28

Bejelentette konzolokon is elérhető valósidejű stratégiai játékát az Ubisoft, valamikor jövő márciusban debütál a R.U.S.E.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)